Tuesday, 2 July 2013

PRELOVE..PRELOVE....

Rehat sebentar...bnyk nak kene ingat cerita di Madinah & Mekah..so simpan dlm drft dulu...

Ade 2 barang nak jual...masih baru la walaupon namenye prelove sbb dh pakai..pakai pon bkn bwk bejalan...terai2 dlm bilik je...so masih baru la kirenye....

Baju2 ni adik saya yg punye..mintak tlg jualkan...


ITEM A: JUBAH MADINAH 
HARGA: RM 150 with postage 
SAIZ: L / 40-42 / 12-14

Jubah ni beli kat Madinah aritu...Sesuai utk org tinggi atau sederhana tinggi...rendah x ok rasenye....kalau badan saiz M atau L ok sgt....Jubah ni sbnrnye ABAYA.......Jubah ni cantik sgt sesuai pakai kalo ade dinner or pakai harian pon ok je...tgh seksi2 kat rumah..pastu nak bejalan sarung je jubah ni....silakan....nak tnya lg detail email / call saya eh....



bg shawl skali....






ITEM B: BLOUSE CORAK BUNGA
HARGA: RM 45 WITH POSTAGE
SAIZ: 16 

Blose ni sesuai org saiz L - XL.... tp kene pakai inner. Ni adik beli mase die blaja kat Australia dulu tp made in China...heheh....



Berminat? email ke syikin.ssholidays@gmail.com    /  012-7946793




4 comments:

Aishah Jahirah said...

preloved...hee saya saiz s mmg xblh la..salam ramadhan..:)

ANIM said...

lawanya...kak ni suspen, camnalah rupa jubah yg encik suami belikan, hee

LydSunshine said...

jubah tu cantik. tp tak mampu plak nak beli time2 ni.

Ольга Петрова said...

Советую: проститутки Киев украина xxx5.xxx
ЖГУЧАЯ БРЮНЕТКА, ВСЕГДА ХОРОШО ВЫГЛЯЖУ, В КВАРТИРЕ ПОЛНЫЙ ПОРЯДОК!ДЛЯ МУЖЧИН ПОСЛЕ 30 ЛЕТ РАЗНООБРАЗНЫЙ ОТДЫХ.ВСЕГДА ВЫСЛУШАЮ ВАШИ ПОЖЕЛАНИЯ И ПРЕДПОЧТЕНИЯ! ПРОШУ ЗАМЕТИТЬ МАССАЖ-ПРОФИ! Один отец значит больше, чем сто учителей.




 

Copyright 2012 © Design and Edited By KawaiiDyshaStudio