Tuesday, 18 September 2012

Segmen Jom Tingkatkan Follower Sampai Lebam

x de mende nak di update sbnrnye...kebetulan tgh2 rajin menjelajah blog org jumpe satu blog ni ajak tingkatkan follower....bagus jugak since aku tgh malas...follower on x meningkat dok tang tu je....terai la jugak...

Detail lebih lanjut klik sini

Setakat ni folower saya adalah..... (x ramai smpai x nak ckp)..heh....

47 comments:

Zayn said...

Done ! Okay terima kasih . Sekarang peserta telah mencecah 200 orang , jangan lupa blogwalking ye ;) .

♥ layla naziera ♥ said...

hye , dari segmen yg sama . done follow u . kalau sudi follow kita balik tautau :)
http://ilylikealovesong.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

putri nur amira elisya said...

done follow yours #31 do hit me back k http://miyikokuya.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

iehahfarihah said...

visit sini dari segment yg sama

http://iehahfarihah.blogspot.com/2012/09/segment-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

done follow sini..follow me back erk..thank

Mya said...

salam singgah dari segment sama:D jum follow2! btw, very nice blog tau:)

http://sweettedy.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

aneem said...

dari samen yang sama
as salam
http://loveiscinta-aneem.blogspot.com/2012/09/sagmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

Cik Puan Izan❤ said...

comelnya blog kamuu... dah jatuh cinta ni... saya follow sini... ;)

jom follow juga ^__^

http://www.lawacollections.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

kikin said...

hi semua..thanks folo me...maaf agak bz arini but dont wori akan folo kamu semua jugak k....neway thanks....

Z. Isaac said...

Dah follow.. Jgn lupa singgah sini & follow :) http://zaraisaac.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

fiqah hamed said...

Follow sini dari segmen yang sama.. (:
http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Jemput Jom join GA ini
http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/mkm-first-free-giveaway.html

Diera Tekikushika said...

salam perkenalan. dtg blog awak, dari segmen yg sama, jom tingkatkan followers sampai lebam. jom singgah blog saya juga meh =)

Sharifah Husna :) said...

Blogwalking daripada peserta segmen Jom Tingkatkan Followers Sampai Lebam :)

jalan-jalanlah kat belog Una (http://youaremykey.blogspot.com/)

mieprosa said...

I'm done following you!
follow me back ^^

Blogwalking dari SEGMEN : Jom tingkatkan Followers Sampai Lebam

http://mieprosalahh.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

pha is said...

singgah dan terjah sini dari segmen yg sama...

dah follow sini..

http://pening-pala.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

roslita thalib said...

hai..dari segmen sama. follow saya juga ye :)
http://karipapkensar.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

rafflesia said...

as-salam..
datang blogwalking dan follow sini terus ye? :) salam kenalan. jom ke blog saya :)

http://loves313.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html


thanks
raff

Zamani said...

Terbang melayang dari segmen & mendarat kat sini ┐('⌣'┐)

http://zamani84.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tinkatkan-followers-sampai.html

Ok, gtg! (┌'⌣')┌

Engku Muzahadin said...

Datang singgah sini di dinihari`
Sambil baca entry & follow sekali`
Berlayar dari segmen yang sama`
Salam Perkenalan :)

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

cik azLyzah⊙.☉ said...

saye pon dah follow awak..follow back ye :D

http://azlyiejah.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

Khai AngeL said...

Dari segmen yang sama ^^ #53
Jom singgah tempat Khai :D

http://www.khaiangel.com/2012/09/jom-tingkatkan-follower-sampai-lebam-my.html

Eira Shamiera said...

hai,,dari segmen sama...sudah follow..sudi-sudi follow kembali..:)
http://eira-shamiera.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

.resz. said...

Hai, Resz Folow sini datang dari segmen yang sama juga. Follow juga Resz ya kalau sudi :)

http://www.heregoesnureese.blogspot.com/2012/09/segmenjom-tingkatkan-followers-sampai.html

Nurul Aini said...

salam, singgah sini dan follow juga. :)

http://flowerbucket92.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

Cik CM said...

jalan2 dr segmen yg sme n da follow.. jom terjah blog Cik CM.. :')

http://celotehcikcm.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

Nurfara Hani said...

Datang dari segmen yang sama.. Harap follow balik n like page saya. thanks:)

http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Dhia Dirham said...

hi
http://dhiadirham.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

Hanna said...

Salam perkenalan dari Hanna. Cantik blog awak. Btw, datang singgah dari segmen yang sama. Jom la jenguk2 dan follow Hanna =))


http://bareessence.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Kathy Rbain said...

follow sini dear
http://coretanhatikathy.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

Farah Raihana said...

Hye. Daru segmen yang sama. Done follow awak. Jangan lupa follow kita balik tau tau tau?

http://penselsayapatah.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

MISS Z BERCELOTEH said...

Singgah sini..
jom join segmen ne :)

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

cik yuyu said...

hye.. singgah sini dari segmen yang sama.. yuyu follow sini..
come visit my site..
http://www.sayeshukepink.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

popeye_ultraman said...

http://syahirahshahimi52.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html
done follow u,dun forget to follow me kalu sudi..=)

Mohd Lokman Bin Ramli said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^.
datang ke sini untuk menjalankan tanggungjawab saya. Jangan segan atau malu untuk datang ke rumah saya ini..
http://lokmanramli.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

kalau sudi like page ini sekali ya.. Kereta berkuasa elektrik yang dihasilkan oleh UTeM ^_^. kerjasama amat diharapkan.
http://www.facebook.com/PGMC.EVerGREEN.UTeM

FL blogh0use said...

yuhuuu !! datang dari segmen yang sama..

kalau suka dengan blog yana boleh like FL Bloghouse page di facebook. tq !! =))

Mama Adam said...

as salam,

dr segmen yang sama

http://my-adam.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

#68

~PILOT LOVER~ said...

Hye...naz dari segmen yg sama.. done follow sini.. jemput singgah ke blog naz ye ^_^ slm knl

http://naz-only-you.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

Dear KHY said...

dari segmen yg sama. folow here. jum ke blog saya and be my follower :)

http://dearsuperduperstar.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

MRS Rongoks said...

datang dari segmen yang sama :)

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Shasha Yacob said...

asyik asyik orang dok cakap "dari segmen yang sama". saya pula nak cakap. saya dari planet yang sama,tengah follow anda. follow sini adek manis :)

http://mangatbermaindota.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html


LIKE PAGE FB SAYA SEKALI :)

Azney Shamsuddin said...

""hye , dari segmen yg sama . done follow u . kalau sudi follow kita balik tautau :)""

ishy77 said...

follow U~~come n hit me back.

Solehah Shamsuddin said...

Saya sudah follow blog awak. Awak, jom follow blog saya pula. Terima kasih.

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Mizzs Ninie said...

Hy,
Saya dari segmen sama,
saya followers awak yang ke- 76
sila follow saya di sini,
http://www.mizzsninie.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

Dikbi Kamaruddin said...

dari segmen sama + follow
jom ke blog saya

http://dikbi.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

eikyn grinx's said...

dr segmen yg sma datang follow.. jemput singgah blog ekin.....
http://kemonlamakcikeikynok.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

Juz A Bluelygirlz.... said...

hye dri segmen yg sme ^^
done follow u..
vsit my blog ea..
klu sudi follow la skli hehehe

Cik Wannsury said...

hai..kita group sama..baru dapat follow...
http://www.wannsury.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html




 

Copyright 2012 © Design and Edited By KawaiiDyshaStudio