Thursday, 27 December 2012

PERTANDINGAN BERMULA JOM MENANG HADIAH....

ASSALAMUALAIKUM....

PERTANDINGAN INI AKAN DITUTUP PADA 25 DEC 2012 PADA 11.59 MLM....MASIH ADA MASA LAGI....

ANTARA HADIAH... CLICK SINI 


tq..tq....


HAI SEMUA....
(sila letak gamba ni sebelum tulis surat...kene link http://nurhatikikin.blogspot.com/2012/11/pertandingan-bermula-jom-menang-hadiah.html )

Maaf agak lambat mengumumkan tarikh pertandingan bagi memenangi RADIO SPEAKER yg konon2 comel tu.... ingat nak buat gempak2 siap ade gamba kelip2 tulisan kelip2 bagai....tapi x terer dan semestinye x rajin untuk kearah itu.... ok mari kite mulakan....

anda hanya perlu buat entry di blog anda tapi kene tulis dalam bentuk surat kepada saya....

contoh:
Dear Cik Puan Kikin  atau  Menemui sahabatku cik puan kikin (sila backlink blog saya) yang jauh dimata dekat di hati..apa khabar anda disana, saya harapkan cik puan sihat dan murah rezeki disana... Memandangkan saya dalam keadaan boring gile tak tau nak buat apa, saya nak ceritakan satu pengalaman lawak yang tak dapat saya lupakan atau pengalaman angker (seram) yang saya tak boleh nak lupa kan....ceritanya.....(sila sambung sendiri...)


Syarat penyertaan:

1) Mesti add blog saye dulu ..(semestinye)
2) Mesti copy gamba kat atas sebelum tulis surat..mesti link blog saya...
3) Mesti dimulai dengan...Dear Cik Puan Kikin atau menemui sahabatku cik puan kikin (sila backlink blog saya)...sambung la ayat sendiri..yang kat atas tu contoh bg korang senang nak faham...kalo boleh puji sikit baru dapat markah lebih....ingat kene backlink blog saya....yg x back link x dikira pemenang....
3) Boleh cerita salah satu seram atau lawak....kalo terer dua2 pon boleh...
4) Kalau dah buat entry tu kene komen kat ruangan komen kat bwah..kalo x komen kang x tau pulak awak dah join...
5) penyertaan boleh lebih dari satu...hanya terbaik akan dinobatkan sebagai pemenang...
6) tarikh tamat penyertaan pada 25 DECEMBER 2012

HADIAH MENARIK MENANTI ANDA:

2 Penyertaan Terawal akan dapat Hadiah Misteri

Tempat Pertama - Radio SPEAKER USB yang comel, Sourvenir dari Australia, 
                           Discount Voucher Untuk Universal Studios Ticket Singapore untuk 02 orang,
                           Review blog oleh saya (ha mahal tu )


Tempat Kedua - Sourvenir dari Australia, Discount Voucher Universal Studios Ticket Utk 02 Orang, dan semestinya review blog dari saya

Tempat Ketiga - Sourvenir dari Australia, Discount Voucher Universal Studios Ticket untuk 02 orang

Tempat keempat & kelima - Hadiah Misteri ( x tau lg ape....)



SELAMAT MELAWAK DAN MENYERAMKAN DIRI ANDA DAN ORANG DISEKELILING ANDA.....


Senarai penjoin setakat 16 Nov 2012 5.12pm

1- http://shazfilafarisha.blogspot.com/2012/11/surat-ku-untuk-mu.html
2- http://kauakukitaaa.blogspot.com/2012/11/surat-seram-untukmu_6305.html
3-  http://apixyana.blogspot.com/2012/11/pertandingan-bermula-jom-menang-hadiah.html
4- http://mrssenget89.blogspot.com/2012/11/surat-seram-untuk-cik-puan.html


Senarai penjoin setakat 17 Nov 2012 8.15am

5- http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/11/jom-tulis-surat-dapat-hadiah-by-cik.html

6-  http://tentangakudanhatimu.blogspot.com/2012/11/segmen-surat-seram-untuk-cik-puan-kikin.html


Senarai penjoin setakat 19 Nov 2012 9.40am

7- http://ciknurcontest.blogspot.com/2012/11/segmen-surat-lawak-untuk-cik-puan-kikin.htm

8- http://amyfatehahabdkarim.blogspot.com/2012/11/contest-dear-cik-puan-kikin.html
9- http://sikelip-kelipbintanghatiku.blogspot.com/2012/11/contest-jom-tulis-surat-dapat-hadiah-by.html

Senarai Penjoin setakat 1 DEC 2012
10- http://eymasushoppe.blogspot.com/2012/11/dear-cik-puan-kikinjom-tulis-surat.html#comment-form

24 comments:

Nurul Farhana said...

Hai3..nak join contest ni boleh? cerita seram atau lawak tu perlu ditulis kat blog ke??

kikin said...

ye tulis la kat blog awak...

»£ã£á¯M¡§§♥ú« said...

Ikin...udah dibacain blom entry aku?

http://shazfilafarisha.blogspot.com/2012/11/surat-ku-untuk-mu.html

kikin said...

dah bace..tq lala.....yg lain kalo dah buat sila letak link entry anda dlm ruangan komen ni ye...nnti saya update sape yg dah join....

Mimie Najib said...

alamak..rasanya macam xde kisah seram atau lawak je..mcm mna?

kikin said...

salah satu pon boleh...... dua2 pon boleh..terpulang... :)

Acik Riotaro said...
This comment has been removed by the author.
Acik Riotaro said...

maaf di atas ksilapan teknikal sbntar td..hehehe..
nk link gamba ke blog neh tp x bleh..nk join gak contens neh..mcm neh trima tak??
trima yea cik puan kikin..heheh

http://kauakukitaaa.blogspot.com/2012/11/surat-seram-untukmu_6305.html

kikin said...

join nan mu diterime.. :)

nanakimie said...

thanks invite nana:) hee.......menarik tp nana xpndai nak bercerita:)

kikin said...

siapa dah buat entry kat blog masing2, mintak tolong letak link kat ruangan komen ye....

Nurul Farhana said...

http://mrssenget89.blogspot.com/2012/11/surat-seram-untuk-cik-puan.html

LydSunshine said...

Okay.. insyaAllah akan join. 25 dec lambat lagi.

NURUL ◕‿◕ said...

terima kasih invite,saya join!

http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/11/jom-tulis-surat-dapat-hadiah-by-cik.html

Y A N A :) said...

yeahh . . baru dapat comment . . :)
http://apixyana.blogspot.com/2012/11/pertandingan-bermula-jom-menang-hadiah.html

ice cream said...

SAYA JOIN..

http://tentangakudanhatimu.blogspot.com/2012/11/segmen-surat-seram-untuk-cik-puan-kikin.html

nazra said...

nak join. tp tak reti lak nak reka ayat seram, hahaha -_-

Cik Nur said...

Nur Join...!

http://ciknurcontest.blogspot.com/2012/11/segmen-surat-lawak-untuk-cik-puan-kikin.html

fatehahkarim :) said...

Amy Join ^^ http://amyfatehahabdkarim.blogspot.com/2012/11/contest-dear-cik-puan-kikin.html

cik siti said...

sya join.. :)
http://sikelip-kelipbintanghatiku.blogspot.com/2012/11/contest-jom-tulis-surat-dapat-hadiah-by.html

eymasu said...

saya join..hehe..(^_^)

http://eymasushoppe.blogspot.com/2012/11/dear-cik-puan-kikinjom-tulis-surat.html

Athirah Rohaidi said...

saya join ye?

http://mystorytimez.blogspot.com/2012/12/surat-untuk-penyertaan-jom-tulis-surat.html

»£ã£á¯M¡§§♥ú« said...

bler nak dpt adiah neh kin? haha
nak wat entry lg le x?
ki3

Hanis Mohamad said...

eh da tutup :3 takpe2, gudluck utk semua ^^

hadiah diaa.. kaya cik puan Kikikn ni. :)




 

Copyright 2012 © Design and Edited By KawaiiDyshaStudio