Tuesday, 2 October 2012

mana nak ingat muka 10 tahun dulu...

pernah tak korang jalan2..tetibe ade org tegur....eh ko dulu budak sekolah bla..bla..bla..kan?mase tu  puas nak pikir...er..er...mmg x ingat....pastu budak tu ckp...ooo sombong la ko x kenal aku....pastu ko mcm tebodoh2..er sape eh...

Tak pon ade kwn2 korang sipolan bgtau ade sipolan lain ckp korang sombong sbb x tegur die mase di satu majlis dulu...ape perasaan korang?mesti tepinge2.... ade mase kite bukan artis ni dikatakan sombong sebab x kenal org.....ye la...mane nak ingat kwn2 skolah 10-20 tahun dulu...muke mesti berubah...name pon dh betahun dulu...x semua yg kite ingat .....so jgn la cop org tu sombong sebab x ingat ko sorang....ko ingat ko retis org nak ingat ko je....tp yg buat2 tak ingat pon ade jugak..kekadang,ingat cume x sure...atau x ingat name...atau segan semestinye...

ni mase darjah 5 tahun 95...

ni tingkatan 5..isk x comel betul...

Ni mase praktikal
Ni mase dh abis blaja..dh mcm minah rempit dah aku tgk...
baru2 keje....

mase cintan cintun....kuruskan..saje je pilih gamba kurus....puas carik gamba kurus ni..heh...

mase betunang....

mase jd otai....mase ni dh senior dah..dulu bos slalu marah kite...time ni kite dah boleh marah bos...

Nak jugak letak gamba ni...cute kan....mase nikah...

selepas 2 tahun bekawen kalo x silap....

selepas dh lame kawen..hahahha

ha..beza kan?bukan saiz badan yang aku maksudkan....muke..lain kan....???mane la nak kenal kwn2 mase kecik2 dulu dengan sekarang..mmg la x ingat...oleh itu jgn main ckp sombong la ape la..fahamilah makne sombong itu dulu......

yg cute miut....KIKIN,,,,hahahha pengsan...


3 comments:

Nurul Aini said...

waaa...bestlah entry nie macam promo produk kecantikan je..Dari dulu sampai sekarang..hehe :)

cik azLyzah⊙.☉ said...

Aah..Cik pon tak ingat juga kengkwan masah skolah.Yelah muka pon dah bnyak perubahan.btw,best..ade gambo time skolah.Cik xde simpan.Tah kmana dah T_T

*jemput baca http://azlyiejah.blogspot.com/2012/10/warkah-buat-isteri.html

Zayn said...

https://www.facebook.com/sortlaewyangngaiwah inbox sini ,kay




 

Copyright 2012 © Design and Edited By KawaiiDyshaStudio